Hyppää suoraan sisältöön

Tarina

Harrastuksesta liiketoiminnaksi

Kevät

2021

Idea yritykselle syntyi vuoden 2021 keväällä, kun koronan myötä frisbeegolfin harrastajamäärät olivat räjähtäneet. Uusia kiekkoja ei saanut mistään ja käytettyjen kiekkojen ostaminen oli hidasta, kallista sekä riskialtista. Lisäksi idea omasta yrityksestä oli pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa.

Päätimme perustaa verkkokaupan, josta kiekkoja saisi nopeasti, helposti ja luotettavasti. Jos ei muuta, niin ainakin opittaisiin jotain uutta. Perustimme osakeyhtiön, rakensimme verkkokaupan, ostimme käytettyjä kiekkoja vanhempien autotalliin ja aloitimme työt.

Näin syntyi KiekkoKingi.

Kesä

2021

Vanhempien autotalli kävi nopeasti pieneksi ja aloimme etsimään pientä toimistotilaa. Sopiva tila löytyi melko nopeasti ja heinäkuun alussa muutimme n. 20m2 toimistokoppiin Kaarinan Krossille.

Talvi

2022

Tammikuussa 2022 löysimme toimitilan, johon olisi mahdollista avata kivijalkamyymälä. Neuvottelimme pankkilainan, remontoimme tilan ja maaliskuussa pääsimme avaamaan ensimmäisen kivijalkamyymälämme. Noin 100m2 myymälä sijaitsi Autoliike Palomäen alakerrassa Kaarinan Piispanristillä ja sen valikoimaan kuului käytettyjen kiekkojen lisäksi myös uudet frisbeegolfkiekot ja -tarvikkeet.

Syksy

2022

Kesän aikana huomasimme, että tilamme ovat liian pienet. Erityisesti vaikeuksia aiheutti pieni toimistotila, joka näytti lähes aina tältä.

Aloimme katselemaan uusia tiloja ja sattumalta nykyiseltä vuokranantajalta oli juuri vapautunut noin 500m2 myymälä-/varastotila aivan myymälämme vierestä. Kävimme katsomassa tilaa ja tajusimme, että se olisi täydellinen liiketoimintaamme. Tilaan saisimme rakennettua suuren kivijalkamyymälän lisäksi järkevät toimisto- ja varastotilat sekä yhden pitkäaikaisista haaveistamme; Frisbeegolf sisätreenikeskuksen.

Neuvottelimme rahoitukset kuntoon ja aloitimme jälleen remontin. Lokakuussa 2022 pääsimme avaamaan uuden kivijalkamyymälämme sekä Suomen ensimmäisen sisätreenikeskuksen.

Piispanristintie 1, 20760 Piispanristi

Myymälä

Lokakuussa 2022 avautunut kivijalkamyymälämme sijaitsee keskeisellä paikalla Kaarinan Piispanristillä. Myymälästä löydät tuhansien käytettyjen frisbeegolfkiekkojen lisäksi myös uudet frisbeegolfkiekot ja -tuotteet huippuvalmistajilta. Valikoimastamme löytyy lisäksi esimerkiksi frisbeegolfiin soveltuvat Merrell kengät.

Myymälämme asiantuntevat myyjät auttavat sinua löytämään kaiken, mitä frisbeegolf -harrastuksessasi tarvitset.

Aukioloajat:

Ma-Pe: 12-19

La-Su: 12-16

Tutustu valikoimaan
Piispanristintie 1, 20760 Piispanristi

Treenikeskus

Frisbeegolf -sisätreenikeskuksestamme löytyy loistavat puitteet harjoitteluun. Yli 180m2 heittotilaa, useita koreja, teepadit sekä nopeustutka.

Treenikeskusta varataan tunnin vuoroissa ja treenaamaan voi tulla yksin tai isommallakin porukalla. Lisäksi treenikeskuksessa järjestämme puttiliigaa, lasten syntymäpäiviä, yksityisvalmennuksia sekä yritysten tyhy-päiviä.

Varaa aika