Hyppää suoraan sisältöön
Mikä on paras frisbeegolf puttiputteri?

Mikä on paras frisbeegolf puttiputteri?

Puttiputteri eli kiekko, jolla heitetään kiekko koriin, on frisbeegolffaaja tärkein työkalu. Mikä on paras frisbeegolf puttiputteri? Päätimme kysyä asiaa Instagram (@kiekkokingi) seuraajiltamme. Järjestimme tarina -osioomme äänestyksen, joka toteutettiin seuraavasti:

Lisäsimme Instagram tarinaamme kysymysboxin, jossa kysyimme parasta putti-putteria. Kahdeksan eniten ääniä saanutta olivat olivat Latitude 64 PureDiscmania P1Prodigy Pa3Discmania LinkDiscmania P2Discraft LunaInnova Aviar sekä Prodigy P Model S. Järjestimme nämä kiekot puolivälieriin, joiden voittajat seuraajamme äänestivät.

Puolivälierät

Paras Putti Putteri Puolivälierä

Pure vs. P1

Ruotsalaisen Latitude 64 Pure sai vastaansa suomalaisen Discmanian P1. Latituden Pure on alivakaa, beaditön matalan profiilin puttiputteri ja Discmanian P1 on todella suora, beaditön ja hieman korkeampi puttiputteri. Discmania P1 käyttää moni huippupelaaja, kuten esimerkiksi Niklas Anttila. Discmanian suosio on valtaisaa, eikä Latitude pystynyt siihen vastaamaan. Discmania P1 voitti Latitude 64 Puren keräten 77% äänistä.

Pa3 vs. Link

Prodigy Pa3 sai vastaansa Discmania Link:in. Prodigy Pa3 on matalaprofiilinen, hieman vakaampi, beadillinen sekä todella suosittu puttiputteri. Discmania Link taas on beadillinen, suora, mutta luotettavan loppufeidin puttiputteri. Prodigy Pa3 ja Discmania Link ovat itseasiassa aika samakaltaiset putterit. Prodigyn Pa3 on lähes jokaisen tiimipelaajan puttiputterina, kuten esimerkiksi Väinö Mäkelän ja Gannon Buhr:in. Äänestyksen tulos oli kuitenkin selkeä Prodigy Pa3 voitti Discmania Linkin keräten 60% äänistä.

P2 vs. Luna

Discmanian P2 sai vastaansa Discraftin Lunan. Discmania P2 on beaditön, pyöreä sekä luotettavan loppufeidin putteri. P2 on yksi Discmanian kaikkien aikojen suosituimmista kiekoista. Discraftin Luna on suora, matalaprofiilinen ja beaditön putteri. Discraftin Lunalla puttaavat lähes kaikki Discraftin tiimipelaajat, kuten esimerkiksi 6x maailmanmestari Paul McBeth. Discmanian suosio erityisesti Suomessa auttoi Discmania P2 ylivoimaiseen voittoon Discraftin Lunasta keräten 79% äänistä.

Aviar vs. P Model S

Innovan Aviar sai vastaansa Prodigyn P Model S. Innovan Aviar on yksi legendaarisimmista puttiputtereista. Aviar on suoralentoinen, kohtuullisen syvä sekä beaditön puttiputteri. Aviarin eri variaatioilla puttaavat oikeastaan kaikki Innovan tiimipelaajat. Prodigyn P Model S on Prodigyn Ace Line sarjaa, mutta selkeästi yksi Ace Linen suosituimmista kiekoista. P Model S on suoralentoinen, matalaprofiilinen sekä beadillinen putteri. P Model S on käytössä monella Prodigyn tiimipelaajalla puttiputterina. Äänestys oli todella tasainen ja hieman yllättäen Prodigyn P Model S voitti Innovan Aviarin keräten 52% äänistä.

Välierät

Paras Putti Putteri Välierät

P1 vs. Pa3

Välierien ensimmäisessä parissa kohtasivat Discmanian P1 sekä Prodigyn Pa3. Discmania ja Prodigy ovat ehdottomasti Suomen suosituimmat merkit ja äänestyksestä tuli ennätyksellisen tasainen. Äänestys ratkesi vain 16 äänen erolla. Prodigyn Pa3 voitti Discmanian P1 keräten 50,1% äänistä.

P2 vs. P Model S

Discmanian P2 sai välierässä vastaan Prodigyn P Model S:n. Prodigy ja Discmania kohtasivat myös siis toisessa välierässä. Tällä kertaa äänestyksen vei suhteellisen selkeästi Discmanian P2. P2 voitti Prodigy P Model S:n keräten 74% äänistä.

Finaali

Paras Putti Putteri Finaali

Pa3 vs. P2

Kaksi suosituinta puttiputteria - Prodigyn Pa3 ja Discmanian P2 kohtasivat suhteellisen odotetusti finaalissa. Prodigyn suosituin malli Pa3 ja Discmanian suosituin malli P2 olivat ennakkoon kaksi kovinta finaaliehdokasta. Äänestyksen tulos oli kuitenkin yllättävän selkeä. Discmanian P2 voitti Prodigyn Pa3 keräten 57% äänistä. Discmanian P2 on siis äänestyksen mukaan paras frisbeegolf puttiputteri!

Discmania on onnistunut loistavasti brändäyksessä. Lisäksi huippulaadukkaat tiimipelaajat ovat onnistuneet niin P2 kuin koko Discmanian brändin kehittämisessä. 

Onnittelut Discmanialle voitosta!

Paras PuttiPutteri P2

Edellinen artikkeli Prime -juomat nyt KiekkoKingiltä
Seuraava artikkeli Mikä on paras suomalainen frisbeegolf signature -kiekko?

Kommentit

John Richard – maaliskuu 6, 2024

Thanks for giving the difference between P2 and luna and for describing their vote percentage… it help a lot in choosing the best one.

Jätä kommentti

* Pakollisia kenttiä