Hyppää suoraan sisältöön

Frisbeegolf -syntymäpäivät

Piispanristintie 1, 20760 Piispanristi

Fribasynttärit

Järjestämme frisbeegolf -synttäreitä myymälämme yhteydessä sijaitsevassa frisbeegolf -sisätreenikeskuksessa. Treenikeskuksesta löytyy loistavat puitteet 3-10 henkilön synttäreille. Yli 180m2 heittotilaa, useita koreja, teepadit sekä nopeustutka.

Syntymäpäivien ohjelma toteutetaan sankarin toiveiden mukaan. Ohjelma voi pitää sisällään esimerkiksi tekniikkavalmennusta, puttikilpailuja sekä vapaata heittelyä. Tilaan on mahdollista tuoda omia herkkuja tai ostaa lisähinnasta herkkupaketti. Valmentajamme pitävät huolen, että kaikki viihtyvät!

Varaa aika

Hinnasto

90min 120€ / 120min 150€

Hinnasto sisältää:

• Yhden valmentajan

• Ohjelman

• Treenitilan

• Arvonlisäveron

Suositeltu henkilömäärä/valmentaja on 5.

Hinnasto kahdella valmentajalla: 90min 160€ / 120min 200€

Lisäksi tarjoamme herkkupakettia (Popcorn, Sipsit, Irtokarkit, Juomat) lisähintaan 5€/hlö.

Varaa aika

Customer Reviews

Based on 26 reviews
100%
(26)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
T.H.
Arvostelijan maksimiheittopituus: 110-129m
Valmennus - Topias Jokinen

Olin itse koittanut pitkään omista formi videoista bongata ongelmia, mutta silti huomasin tiettyjä probleemia heitoissa joita en osannut korjata tai tiennyt missä on vika.
Pidettiin Topiaksen kanssa 2h valmennus tuokio ja Topias huomasi heti pieniä, mutta paljon heittoon vaikuttavia ongelmia joihin antoi neuvoja. Jo valmennuksen aikana huomasi heittotehon kasvavan ja kiekkojen lähtevän paremmin kädestä kuin koskaan aiemmin. Suosittelen kovasti Topiaksen valmennusta!

K
K.V.
Arvostelijan maksimiheittopituus: 90-109m
Arvostelijan rating: 0 (ei ratingia)
Valmennus - Topias Jokinen

Frisbeegolf-valmennus oli erinomainen kokemus. Valmentaja oli rauhallinen ja ammattitaitoinen, mikä loi hyvän ilmapiirin harjoituksille. Valmennuksessa oli osallistujia eri taitotasoilta, ja valmentaja huomioi kunkin yksilölliset tarpeet erinomaisesti. Kenttäharjoittelun lisäksi radan kiertäminen yhdessä antoi mahdollisuuden keskittyä tarkemmin heittojen ongelmiin. Suosittelen lämpimästi tätä valmennusta kaikille frisbeegolfin harrastajille!

E
Elias Akkanen
Arvostelijan maksimiheittopituus: 70-89m
Arvostelijan rating: 0 (ei ratingia)
2h valmennus

Asiantunteva valmentaja, joka näki heti mikä vanhassa heittotyylissä mättää. 2 tunnin aikana hierottiin perus heittotyylit kondikseen, josta hyvä jatkaa treenaamista. Ystävällinen ja reipas asenne! Suosittelen!

M
M.L.
Arvostelijan maksimiheittopituus: <70m
Arvostelijan rating: 0 (ei ratingia)
Valmennus - Topias Jokinen

Ehdottomasti voin suositella Topiaksen valmennusta ihan jokaiselle. Tälläisen 40+ täti-ihmisen heittoon saatiin ihan huikea parannus tekniikkaan ja paljon lisämetrejä pituuteen.

J
J.S.
Arvostelijan maksimiheittopituus: 70-89m
Arvostelijan rating: 0 (ei ratingia)
Valmennus / Topias Jokinen

Erittäin vahva suositus Topiaksen valmennukselle. Sain jo heti valmennuksen aikana sekä rysty-, että kämmenheitto tekniikkaa parannettua. Paljon isoja ja pieniä vinkkejä kotiin viemiseksi! Laittoi vielä jälkeenpäin viestillä muistilistaa asioista mihin kannattaa kiinnittää huomiota!