Hyppää suoraan sisältöön
Obsidian Discs -kiekot valikoimaamme

Obsidian Discs -kiekot valikoimaamme

Hyviä uutisia!

Jatkossa valikoimastamme löydät suomalaisen Obsidian Discsin kiekot! Kiekot toimitetaan meille suoraan tehtaalta, joka mahdollistaa meille edullisemmat jälleenmyyntihinnat!

 Olemme erittäin innoissamme tästä uudesta yhteistyöstä ja on hienoa päästä kasvattamaan suomalaisen valmistajan tunnettavuutta! Instagramistamme @kiekkokingi tulette löytämään jatkossa testiheittoja myös Obsidianin kiekoista!

Alla vielä esiteltynä Obsidian Discsin -kiekot:

(lähde: www.obsidiandiscs.com)

 

Putterit

Splinter

"Splinter on erinomainen, matalaprofiilinen kaikentasoisille heittäjille sopiva putteri. Tämä erittäin ylivakaa kiekko ei käänny yli edes kovaa heitettäessä ja sillä on hyvin ennustettava ja luotettava loppukaarto. Kiekko sopii puttaamisen lisäksi erinomaisesti teknisiin lähestymisheittoihin.

Rimmin alaosa on miellyttävästi pyöristetty, mikä auttaa irrottamaan kiekon kädestä joka kerralla yhtä tarkasti. Jos olet aloittelija ja tarvitset putterin ja lyhemmälle matkalle varman lähestymiskiekon, valitse Splinter. Edistyneemmille pelaajille tämä on luotettava kiekko lähestymisiin ja lyhempien väylien avauksiin myös tuulisissa olosuhteissa.

Splinteriä on saatavissa huippulaatuisena G7-muovina. Materiaali on erinomaisen hyvin pitävää erikoisseosta, joka nahkeutensa ansiosta jää hyvin kiinni ketjuihin. Hyvän pidon ansiosta pelaaja voi käyttää hieman pehmeämpää otetta, jonka ansiosta irroittaminen on puhtaampaa putatessa. Splinter toimii loistavasti myös kosteissa ja märissä olosuhteissa ja on parhaimmillaan keski- ja lyhyen matkan puttaamisessa sekä hankalissa lähestymisissä.

Splinter on PDGA:n hyväksymä, sertifikaatin nro 14-72.

Lento-ominaisuudet: 3 2 0 3,5"

Splinter

 

Midarit

Magma

"Magma on hyväliitoinen, vakaa/ylivakaa lähestymiskiekko. Kovillakaan lähtönopeuksilla Magma ei käännä yli vaan lentää suorana, kunnes hidastuessaan lähtee varmaan loppufeidiin. Edes hitaammalla heitolla Magma ei ole liian ylivakaa, vaan pysyy hyvin hallittavana ja selkeälentoisena.

Magma valmistetaan H9-materiaalista, joka on erittäin kestävää, mutta taipuisaa ja premium-muovien osastossa pitävää. H9-materiaali on myös osoittautunut yhdeksi parhaista muoveista kiekkojen värjäyksessä.

Magma on PDGA:n hyväksymä, sertifikaatin nro 21-79.

Flight rating: 5 5 0 2"

Magma

 

Väylikset

Shard

"Shard on helposti heitettävä ja erinomaisesti liitävä väylädraiveri. Aloittelevalla pelaajalla Shardin alkulennon rata on suora ja päättyy maltilliseen loppufeidiin. Kehittyneemmillä heittäjillä kiekko pääsee parhaiten oikeuksiinsa teknisissä hyzerflipeissa ja pitkissä ylikääntävissä heitoissa, joissa kuitenkin kiekon vakaus on riittävä pitääkseen lennon linjan hallittavana.

Shard valmistetaan H9-materiaalista, joka on erittäin kestävää, mutta taipuisaa ja premium-muovien osastossa pitävää. H9-materiaali on myös osoittautunut yhdeksi parhaista muoveista kiekkojen värjäyksessä.

Shard on PDGA:n hyväksymä, sertifikaatin nro 18-66.

Lento-ominaisuudet: 7 5 -1,5 1"

Shard

Cinder

"Cinder on Obsidian Discsin väylädraivereiden vakaampi malli. Cinder soveltuu niin rysty- kuin kämmenheittoihinkin taitotasosta riippumatta. Matalamman nopeusluokan kiekkona Cinder on helposti hallittava työkalu tarkkaa kontrollia vaativiin tilanteisiin. Sopivan ylivakaana se mahdollistaa monenlaisia heittoja. Cinder on erittäin hyvin liitävä kiekko ja monipuolisuutensa vuoksi se vastaa erinomaisesti niin harrastaja- kuin kilpapelaajankin tarpeisiin.

Cinder valmistetaan H9-materiaalista, joka on erittäin kestävää, mutta taipuisaa ja premium-muovien osastossa pitävää. H9-materiaali on myös osoittautunut yhdeksi parhaista muoveista kiekkojen värjäyksessä.

Cinder on PDGA:n hyväksymä, sertifikaatin nro 16-67.

Lento-ominaisuudet: 7 5 0 2"

Cinder

 

Draiverit

Caldera

"Caldera on Obsidian Discsin ensimmäinen draiver-kiekko. Calderan rimmin leveys on 22 mm ja näin ollen se sijoittuu nopeusluokkaan 12. Kiekko on ominaisuuksiltaan alivakaa pituusdraiveri. Rimmin alaosassa on kevyt pyöristys, jonka ansiosta kiekon heittäminen tuntuu miellyttävältä.

Calderaa valmistetaan H9-muovimateriaalista, joka on erinomaisen kestävää, taipuisaa ja pitävää myös hieman kosteana. Caldera on parhaimmillaan tyynessä säässä sekä myötätuulessa. Myös aloittelevat pelaajat pystyvät käyttämään Calderaa, vaikka leveärimmistä kiekkoa ei yleensä uusille pelaajille suositellakaan.

Caldera on PDGA:n hyväksymä, sertifikaatin nro 16-45.

Lento-ominaisuudet: 12 5 -1 2

Huom! Viimeisimmän tuotantoerän Calderat ovat hieman alivakaampia kuin annetut lentoarvot ilmoittavat."

Caldera

Rift

"Rift on hyvin liitävä, ylivakaa tasakantinen pituus-/kontrollidraiveri nopeusluokassa 11. Rimmin leveys on 21 mm ja syvyys 12 mm. Rift on luotettava kiekko, joka ei ylikäännä kovillakaan lähtönopeuksilla, mutta tekee varman, melko terävän loppufaden. Rift ei ole markkinoiden ylivakain kiekko, mutta sijoittuu kiekkojen ylivakaampaan päähän soveltuen monenlaisiin heittoihin. Rift sopii parhaiten edistyneille pelaajille sekä rysty- että kämmenheittoihin. Hyzer-heitoissa sekä suorissa, loppufadea vaativissa heitoissa Rift on parhaimmillaan.

Rift valmistetaan H9-materiaalista, joka on erittäin kestävää, mutta taipuisaa ja premium-muovien osastossa pitävää. H9-materiaali on myös osoittautunut yhdeksi parhaista muoveista kiekkojen värjäyksessä.

Rift on PDGA:n hyväksymä, sertifikaatin nro 18-40.

Lento-ominaisuudet: 11 5 0 3

Huom! Viimeisimmän tuotantoerän Riftit ovat alivakaampia kuin annetut lentoarvot ilmoittavat."

Rift

 

Eemil & Jere

31.8.2021

Edellinen artikkeli Suurin restock, uusi ulkoasu ja muita uudistuksia!
Seuraava artikkeli Halvemmat toimituskulut sekä toiminta restockeissa

Jätä kommentti

* Pakollisia kenttiä