Hyppää suoraan sisältöön
Suurin restock, uusi ulkoasu ja muita uudistuksia!

Suurin restock, uusi ulkoasu ja muita uudistuksia!

Kuuntelimme teidän toiveitanne ja päivitimme verkkokauppamme uuteen teemaan. Tämä tarkoittaa käytännössä entistä selkeämpää ulkoasua sekä uusia mahdollisuuksia suodattaa kiekkoja! Viikon sisällä tulossa meidän ylivoimaisesti suurin restock, jossa yli 500 kiekkoa ja useita bägejä! Lisäksi alempana lisää tämän hetken tilanteesta!

 

Tuotteiden suodatus

Uusi teema mahdollistaa myös paljon uusia suodattimia! Jatkossa kiekkoja voi suodattaa hinnan, mallin, merkin, muovin, painon sekä kunnon perusteella! Teillä nyt mahtava tilaisuus testata tätä käytännössä, kun laitoimme tällä hetkellä myynnissä olevat kiekot alennusmyyntiin!

Mikäli teille herää kysymyksiä tai parannusehdotuksia verkkokauppaan liittyen, olkaa rohkeasti yhteydessä! Parhaiten meidät tavoitat Instagramista!

 

Uusi restock

Seuraava restock tulee olemaan meidän kaikkien aikojen suurin! Yli 500 kiekkoa ja useampi bägi! Restock sisältää todella suuren määrän harvinaisuuksia (esimerkiksi yli 20 Otsoa ja Archeria) sekä satoja huippukiekkoja heittokäyttöön. Hommaa siis kuvausten ja listauksien osalta riittää, mutta viikon sisällä saadaan kiekot myyntiin! Instagramista voit seurailla tarkemmin restockin edistymistä!

Restockissa käytössä tutut toimintatavat:

Vain korttimaksut ja Apple Pay! (muut maksutavat käytössä muutama tunti restockin julkaisun jälkeen)

Ei varaavaa ostoskoria!

Varaudu hieman pidempiin toimitusaikoihin! (suurien tilausmäärien takia, toimitusajat voivat venyä, mutta kaikki tilaukset lähtevät viimeistään viikon kuluttua tilauksesta!)

 

 

 

Tämän hetken tilanne

Palkkasimme ensimmäisen työntekijän, Lukan mukaan tiimiimme! Luka tulee auttamaan tilauksien pakkaamisessa, jotta tilaukset saadaan entistä nopeammin matkaan! Myyntitahtimme ei siis tule hidastumaan, vaikka kausi onkin jo ohitse. Kauden päätös näkyy meillä päinvastoin; nyt saamme ostettua entistä enemmän kiekkoja! Tämän hetkinen toimitilamme alkaakin jo kohta jäädä pieneksi. Talven aikana on tavoitteena saada myös useampi valmistaja mukaan, joka mahdollistaisi kenties myös paljon toivotun liikkeen perustamisen. Ensi vuodelle on siis isoja suunnitelmia, joista lisää myöhemmin! Ottakaa se instagram nyt viimeistään seurantaan, niin pysytte parhaiten kärryillä uusista kuvioista! @kiekkokingi

 

Edellinen artikkeli Metafora Discs bägit sekä kiekot valikoimaamme
Seuraava artikkeli Obsidian Discs -kiekot valikoimaamme

Jätä kommentti

* Pakollisia kenttiä